Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت پرسپولیس گفت: ترابی از لحاظ فنی و اخلاقی سطح بالایی دارد ولی جدایی‌اش خوب نبود. قبلاً هم گفته بودم این بازیکنان خیلی زود پشیمان می‌شوند و دوباره برمی‌گردند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

با اسماعیل حلالی پیشکسوت پرسپولیس درخصوص شرایط این تیم قبل از بازی با مس رفسنجان و همچنین فوت میناوند و انصاریان که از دوستانش بودند، گفت‌وگویی انجام دادیم که می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوت مهرداد و علی باورنکردنی بود و فوتبال ما را داغدار کرد.

اسماعیل حلالی گفت:

جا دارد یک‌بار دیگر فوت این دو عزیز که از دوستان خوب من بودند را به جامعه ورزش و خانواده محترم‌شان تسلیت بگویم. من به شخصه رفتن مهرداد و علی را باور نمی‌کنم و از روزی که این اتفاق تلخ برای مهرداد و سپس علی افتاد، حال روحی خوبی ندارم. نمی‌دانم چه بگویم، کاش زودتر به بیمارستان مراجعه می‌کردند و کاش این اتفاق تلخ نمی‌افتاد. واقعاً از دست دادن آنها غم بزرگی است و جای خالی علی و مهرداد به شدت حس می‌شود. مهمترین نکته در مورد علی و مهرداد این است که آنها نان به نرخ روز خور نبودند.

با توجه به اینکه با علی و مهرداد همبازی بودید، خاطره بامزه‌ای از آنها دارید؟

اسماعیل حلالی گفت:

آنها آنقدر شوخ‌طبع و مهربان بودند که تمام لحظات بودن کنارشان خاطره است. مهرداد را از تیم امید می‌شناسم و تقریباً با هم به پرسپولیس آمدیم. ٣٠ سال مهرداد با من شوخی کرد حتی در جمع‌های ٣٠، ۴٠ نفره ولی هیچ‌وقت ناراحت نشدم. مهرداد همیشه می‌گفت ظرفیتت خیلی زیاد است که از شوخی‌های من ناراحت نمی‌شوی. علی هم بسیار رک بود و دل بزرگی داشت. یادم می‌آید علی و پژمان جمشیدی از همان اول عاشق دوربین بودند و به نظرم باید از همان موقع به جای فوتبال به دنبال بازیگری بودند. من چند سال است پژمان را ندیدم ولی می‌خواهم بگویم آنقدر خودش را درگیر کار نکند و کمی به فکر خودش و سلامتی‌اش باشد. پژمان بازیگر بسیار خوبی است و هر سال کلی فیلم بازی می‌کند. امیدوارم بیشتر به فکر خودش باشد تا کار کردن. ضمن اینکه دیدم در چند روز اخیر بعضی‌ها به پژمان حمله کردند، می‌خواهم بگویم این عده به پژمان حسودی می‌کنند چون بسیار موفق است. از ته دل آرزو می‌کنم به کوری چشم بعضی‌ها پژمان ما سیمرغ بگیرد چون لیاقتش را دارد.

در مورد بازگشت ترابی چه نظری دارید؟

اسماعیل حلالی گفت:

من خیلی نمی‌خواهم در موردش حرف بزنم. از مهدی دلخورم چون با جدایی‌اش حسرت قهرمانی در آسیا به دلم ماند. ترابی از لحاظ فنی و اخلاقی سطح بالایی دارد ولی جدایی‌اش خوب نبود. قبلاً هم گفته بودم این بازیکنان خیلی زود پشیمان می‌شوند و دوباره برمی‌گردند. از مهدی ناراحتم ولی برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.

بازی با مس رفسنجان را چطور می‌بینید؟

اسماعیل حلالی گفت:

مس برخلاف اول فصل که کاملاً لیگ یکی بازی می‌کرد الان جا افتاده و شکل خودش را در لیگ پیدا کرده است. به نظرم تیم خوب و قابل احترامی است و بچه‌ها باید برای بردن این تیم باهوش باشند. به نظرم پرسپولیس در بازی با تراکتور به ویژه در نیمه دوم فوق‌العاده بود و می‌توانست چند گل دیگر هم بزند. فقط نمی‌دانم چرا از ابتدای بازی پرسپولیس همین‌طور خوب و تهاجمی بازی نمی‌کند. امیدوارم با آنالیز بهتر تیم در تمام دقایق خوب بازی کند تا به امید خدا امسال هم جام را بالای سر ببریم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: اسماعیل حلالی ترابی اسماعیل حلالی ترابی یحیی گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه» شامگاه شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ با اجرای حامد مدرس در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

علاوه بر جمع زیادی از کودکان و خانواده های آنان و شرکت کنندگان در این جشنواره، هنرمندانی همچون عادل بزدوده، وحید آقاپور مریم سعادت، حسن دادشکر، مهدی صبایی، هومن حاج عبداللهی، محمد بحرانی، رضا فیاضی، ماشاالله شاهمرادی زاده، ساقی زینتی، حسن دادشکر در‌ کنار محسن برمهانی معاون سیما، محمدرضا باطنی مدیر شبکه امید و حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از حاضران در این مراسم بودند.

در این نشست که با حدود ۹۰ دقیقه تاخیر آغاز شد، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن‌ کریم توسط قاری خردسال و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، یک نمایش موزیکال کوتاه توسط سه بازیگر کودک اجرا شد.

در ادامه نمایش عروسکی کوتاهی توسط «خاله گلی» و گودرز اجرا شد.

در ادامه این نشست، محسن برهانی معاون سیمای رسانه ملی پشت تریبون آمد و عنوان کرد: باید از همه کسانی که این رویداد مهم رسانه‌ای را برای دومین بار برگزار کردند تشکر کنم.

وی اظهار کرد: در دورانی که تولید محصول برای خردسالان و کودکان به سمت پویانمایی و واقعیت مجازی رفته است، کمک به این‌گونه تولید محتوای کودک‌ کار بزرگی است. از آقای باطنی و دبیر جشنواره سپاسگزارم که رویدادی را برگزار کردند که بیست میلیون نفر از کودکان و خردسالان ما با رأی دادن در آن مشارکت کردند.

وی اظهار کرد: امیدوارم سال آینده این رویداد به صورت بین‌المللی برگزار شود، چرا که خلأ آن در منطقه احساس می‌شود چراکه در کشورهای دیگر هم بحث نمایش عروسکی با آمدن ابزارهای رایانه‌ای کم‌رنگ شده است.

معاون سیما گفت: امروز قرار بود آقای جبلی ریاست محترم سازمان هم در این مراسم حضور داشته باشند که به خاطر کار غیرمترقبه‌ای که پیش آمد از بنده خواستند تا به نمایندگی از ایشان در این جمع صمیمانه و پرنشاط حاضر شوم.

در ادامه، مهدی صبایی وحید آقاپور به روی سن آمدند تا در کنار محسن برهانی معاون سیما جوایز تعدادی از منتخبان را اهدا کنند.

در بخش بازیگری از گروه تئاتر «کی بود کی بود من نبودم» تقدیر به عمل آمد.

محمدصادق باطنی مدیر شبکه کودک در ادامه این مراسم روی سن آمد و گفت: عروسک‌ها از مهم‌ترین‌ زبان‌های مشترک ما و کودکان است و کارشان این است که ما را به دنیای خیال ببرند. مدتی بود که حضور عروسک‌ها در تلویزیون کم‌رنگ شده بود. تلاش ما در برگزاری این جشنواره این بود که عروسک‌ها را با قدرت و باشکوه به تلویزیون برگردانیم و خاطره سازی این عروسک‌ها را که در دهه شصت و هفتاد پررنگ بود را دوباره احیا کنیم.

مدیر شبکه کودک اظهار کرد: ما شاهد ارسال بیست میلیون رأی به جشنواره دوم «عروسک‌خونه» بودیم ضمن این‌که ویدىوهای ما در این دوره از جشنواره در سراسر کشور ۲۴۰ میلیون تماشا داشت. این استقبال و همراهی مخاطبان حتماً انگیزه ما را برای ادامه مسیر بیشتر می‌کند.

در ادامه رضا فیاضی، وحید جلیلی، هومن حاج عبداللهی و مریم سعادت برای تجلیل از حسن دادشکر پیشکسوت نمایش عروسکی و تئاتر کودک و نوجوان روی صحنه آمدند.

حسن دادشکر با ابراز تشکر از این مراسم نکوداشت گفت: آن چیزی که من و هم‌نسلان من انجام دادند چیزی جز وظیفه نبوده؛ من از سال ۱۳۵۰ با دیدن یک نمایش عاشق کار کودک شدم و پس از دوران دانشجویی این راه را ادامه داد. م به امید این‌که نسلی از هنرمندان جدید را برای این کشور تربیت کنم.

این هنرمند پیشکسوت افزود: نمایش کودک فقط یک پدیده سرگرم‌کننده نیست، بلکه فرهنگ‌ساز است و تحول ایجاد می‌کند.

من اینجا و هر جا که تریبونی بوده وظیفه خود دانستم و می‌دانم این بگویم که ما کارهایی زیادی در سطح کشور داریم که ملغمه‌ای از جیغ و هورا کشیدن است. این شکل از برنامه‌سازی کار درستی نیست. چرا در تلویزیون همه مثل هم کار می‌کنند و خلاقیت ندارند؟ چرا همه از بچه‌ها می‌خواهند جیغ و هورا بکشند؟ ما نباید تماشاگرمان را خسته کنیم و بعد از آنها بخواهیم که حیف و داد بکشند

وی عنوان کرد: با جیغ و دست هورا و تشویق فقط احساسات را تخلیه می‌کنیم؛ بنابراین به عنوان یک علاقه‌مند از مسئولان تلویزیون خواهش می‌کنم؛ و پیشنهاد می‌کنم که فکری برای این فرمول دست و جیغ و هورا بکنند.

دادشکر اظهار کرد: من خدمتگزار بچه‌های ایران هستم و از این جشنواره و همکاران و اساتید خودم که در این مراسم حضور دارند تشکر می‌کنم. ما نسلی بودیم‌ که‌ جز خدمت به فرهنگ و هنر به کار دیگری فکر نمی‌کردیم.

در ادامه، با پخش کلیپ‌هایی از مجموعه‌های تلویزیونی خاطره ساز دهه شصت و هفتاد از عادل بزدوده عروسک‌سازی پیشکسوت تقدیر به عمل آمد.

وی در صحبت‌های کوتاهی گفت من بیشتر با عروسک‌ها زندگی می‌کنم و با آنها صحبت می‌کنم.

بزدوده افزود: خاطره‌ای هم دارم که مربوط به طراحی عروسک مجموعه «ماجراهای تا به نا» است. وقتی اسم عجیب‌وغریب «زی زی گولو آسی پاسی دراکوتا تا به تا» برای این عروسک انتخاب شدو ما اولین سکانس‌ها را کار می‌کردیم تنها کسی که در اولین پلان‌ها توانست این اسم را درست بگوید، مانی نوری ۶ ساله بود که برای ما شگفت‌آور بود. چون خانم برومند اصرار داشت که این اسم سیلاب بندی شود و آهنگین شود تا در ذهن‌ها ماندگار باشد.

انتهای پیام/

سید مرتضی حسینی

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • تعویض هایی که بلای جان پرسپولیس شد؛ کپی برداری اوسمار از روی دست یحیی
  • نمایش هیجان‌انگیز پرسپولیس و افسوس بزرگ یحیی
  • اگر یحیی گل‌محمدی این ۲ بازیکن را داشت...
  • گل‌محمدی به زودی در تراکتور/ مشکلات شخصی حل خواهند شد؟
  • گل‌محمدی به زودی در تراکتور / مشکلات شخصی یحیی حل شد؟
  • وعده یحیی گل محمدی به تی تی ها؛ مشکلاتم حل شود به تبریز می‌آیم
  • اولین برد سال با کنترل از راه دور یحیی گل‌محمدی؟!
  • پرسپولیس قهرمان در تبریز؛ کریم باقری هم به تراکتور می‌رود؟